Lärarhandledning – stöd i undervisning, bedömning och praktik

För att säkerställa en hög kvalitet i utbildningen finns en lärarhandledning som stöd för undervisning, provgranskning och praktik. Handledningen är anpassad till studiematerialet och hjälper lärare att planera och genomföra undervisningen på ett strukturerat sätt. Den innehåller riktlinjer för bedömning av teoretiska och praktiska prov samt vägledning för handledning av elever under arbetsplatsförlagt lärande (APL). Målet är att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att utveckla sina yrkeskunskaper och förbereda sig inför arbetslivet.

Studiematerial

Säkerställ undervisnings kvalitet med ”Bageri” och ”Konditori”

För att stödja undervisningen finns en lärarhandledning som kompletterar böckerna. Handledningen ger vägledning i kursupplägg, pedagogiska tips och stöd för bedömning, vilket underlättar planeringen och genomförandet av undervisningen.

Arbetsplatsförlagt lärande

En nyckel till yrkesskicklighet.

En välplanerad APL ger eleverna en stark grund att stå på och ökar deras möjligheter till anställning i branschen.

Instruktionsfilmer

Komplettera böckerna med filmer

Sök bland instruktionsfilmer för att  komplettera utbildningsböckerna inom Bageri och Konditori.