Brödinstitutet är ett dotterbolag till Sveriges bagare och konditorer som vill bidra till ökad kunskap och bättre förståelse för bättre hälsa och klimat. Samtidigt som det smakar gott. Vi kommunicerar alltid baserat på vetenskap. Hemsidan innehåller allt mellan himmel och bröd som du säkert har stor nytta av i ditt arbete som bagare och konditor.

Följ Brödinstitutet

Välkommen att anmäla dig till Brödinstitutets utskick där vi delar våra åsikter, granskar vad som skrivs om mat & hälsa och berättar om nyheter. Klicka på länken nedan för att anmäla dig till Brödinstitutets utskick.

 

Fullkorns
Främjandet

FullkornsFrämjandet är ett partnerskap mellan näringsliv, akademi, myndigheter, offentlig måltidsverksamhet och civilsamhällesorganisationer. Vi arbetar tillsammans för att förbättra folkhälsan genom att få svenskarna att äta mer fullkorn. FullkornsFrämjandet består av 18 partner, en styrgrupp samt en heltidsanställd projektledare. Brödinstitutet har varit en av de drivande aktörerna att etablera FullkornsFrämjandet och är tillsammans med Sveriges bagare & konditorer en av partnerna.