Studiematerial

Sveriges bagare & konditorer ger ut studieböcker för gymnasie- och YH-utbildningar. De två böckerna, framtagna i samarbete med branschexperter, ger eleverna den kompetens som efterfrågas på svenska bagerier och konditorier.

Böckerna syftar till att ge eleverna den kompetens som i dag efterfrågas på landets bagerier och konditorier.

Här finns även många recept anpassade för både professionella bagare och konditorer.

"Bageriteknik - grunderna som varje bagare måste kunna"

Rubriker ur innehållet:

  • Brödhistoria
  • Svensk brödtradition
  • Vad är bröd egentligen?
  • Mjöl
  • Råvaror
  • Bagerikemi
  • Deggörning
  • Brödförbättringar
  • Söta bröd
  • Laminerade degar
  • Brödfel
  • Mat, bröd och hälsa
  • Hygien
  • Yrkesräkning
  • Recept

Pris: 318 kr exkl moms och frakt
Femte upplagan 2025, ISBN: 978-91-7736-652-2
Informationsförlaget/Beställs via Stjärndistribution tel: 0290-767688 eller order@sdist.se

"Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna"

Rubriker ur innehållet:

  • Anslag
  • Socker
  • Krämer
  • Mousser
  • Glasyrer
  • Tårtor och bakelser
  • Småbröd och bitar
  • Mördeg och pajdeg
  • Frysta desserter
  • Choklad

 

Pris: 318kr exkl moms och frakt
Fjärde upplagan 2020, ISBN: 978-91-7736-652-2
Beställs via Stjärndistribution tel: 0290-767688 eller order@sdist.se

Utforska recept

Ta ditt hantverk till nästa nivå.

Upptäck en omfattande samling recept anpassade för professionella bagare och konditorer. Här hittar du allt från klassiska bröd och eleganta tårtor till innovativa bakverk och moderna smakupplevelser.