Kostnadsfritt skyltmaterial

Sveriges bagare & konditorer har tillsammans med branschleverantörerna Arla, Nord Mills, Nordic Sugar, Kobia och Delifrance tagit fram ett aktivitetskoncept där medlemsföretagen får tillsänt sig skyltmaterial till butiken helt gratis (värde ca 10 000 kr). Med detta material kan medlemmarna skylta upp till olika högtider och säsongsvaror på ett bra sätt. Skyltpaketen kommer automatiskt under året och innefattar bland annat semlor, sommarkampanjer, kampanj med Barncancerfonden samt  kanelbullens dag.

Möjlighet att avprenumerera eller få ett utökat kampanjpaket

Nytt för 2018 års kampanjer är att vi har tagit fram ett utökat kampanjpaket som är till för att våra medlemmar ska kunna skylta upp i sina konditorier och bagerier ännu bättre. Känner du att du inte har behov av kampanjmaterialet som skickas ut är vi tacksamma om du avbeställer det, det spar både pengar och miljö.

För att avbeställa samtliga kampanjer för 2018, alternativt ta del av det utökade paketet för samtliga kampanjer som ingår i 2018 års utskick (6 st utskick) behöver vi din av/beställning senast den 30 december 2017.

För ändringar därefter ändras utskicket från och med kommande kampanjutskick.

Logga in på din medlemssida för att både beställa det utökde paketet eller avbeställa utskicken.