Kostnadsfritt skyltmaterial

Sveriges bagare & konditorer har tillsammans med branschleverantörerna Arla, Nord Mills, Nordic Sugar, Kobia och Delifrance tagit fram ett aktivitetskoncept där medlemsföretagen får tillsänt sig skyltmaterial till butiken helt gratis. Med detta material kan medlemmarna skylta upp till olika högtider och säsongsvaror på ett bra sätt. Skyltpaketen kommer automatiskt under året och innefattar bland annat semlor, sommarkampanjer, kampanj med Barncancerfonden samt  kanelbullens dag.

Skyltmaterial vid specialkampanjer

Vid mycket speciella tillfällen försöker vi på Sveriges bagare & konditorer också ordna kampanjer som kommer till fördel för våra medlemmars försäljning. Så var exempelvis fallet när Sveriges bagare & konditorer var initiativtagare till kampanjen "Folkets Bröllopstårta" som såldes sommaren 2010 med anledning av kronprinsessparets bröllop, eller kampanjmaterialet för att sälja prinsesstårtor i samband med prinsessan Estelles dop år 2012.

Möjlighet att prenumerera på ett utökat kampanjpaket

Sveriges bagare & konditorer har dessutom tagit fram ett mer komplett aktivitetskoncept som är till för att våra medlemmar ska kunna skylta upp i sina konditorier och bagerier ännu bättre. Om du går med i aktivitetskonceptet innebär det att du får skylt- och marknadsmaterial tillsänt
dig löpande under året, smidigt och enkelt.

Vill du vara med? Tveka inte att höra av dig till Rehn & Co, som hanterar detta koncept för vår räkning. Maila ola@rehnco.se eller ring 040-6119011.