Datum

30-31 oktober 2018

Plats

Tisdagen den 30 oktober träffas vi på Näringslivets Hus, Storgatan 19, vid Östermalmstorg. På onsdagen den 31 oktober håller vi till på Stockholms Hotell- och Restaurangskola vid Globen.

Program

30 oktober Näringslivets Hus

09.00-10.00 - Smörgås, kaffe och te serveras utanför lokal Wallenbergaren i Näringslivets Hus.
10.00-10.30 - Martin Lundell, vd SBK och Jesper Långström, utbildningsansvarig SBK, hälsar välkomna.
10.30-11.00 - Viktor Tyrberg, rektor Ester Mosessons Gymnasium i Göteborg, pratar om sin roll som rektor på ett yrkesgymnasium.
11.00- 11.20 Hans Gustafsson, lärare på Jenny Nyströmsskolan, berättar om det pågående arbetet med framtagning av yrkesprov på uppdrag av Skolverket.
11.20 - 11.30 Björn Sterner från Skolverket informerar
11.30 - 11.45 Jesper Lånström och Alexandra Ellénius, projektledare på SBK, informerar om Skolmästerskapen.
11.45 - 12.00 Frågestund
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 13.30 Utbildningsmaterial – feedback på böcker och filmer, Martin Lundell och Jesper Långström
13.30 - 14.30 Workshop om APL-appen
14.30 - 15.00 Fika
15.00 - 16.00 Workshop APL-appen
16.00 - 16.30 Avslutande samling samt genomgång inför morgondagen

31 oktober Stockholms hotell och restaurangskola

08.30-09.00 Samling och presentation av skolans nya lokaler.
09.00-12.00 Uppdelning i grupper och praktiska demonstrationer och praktiskt arbete
Grupp 1: Desserter
Grupp 2: Skådebröd
Grupp 3: Kavlade degar
Grupp 4: Ej fastställt
12.00-12.45: Lunch
12.45-15.45: Fortsättning av praktiska demonstrationer och praktiskt arbete
15.45-16.00: Summering och avslutning

Anmälan till Fortbildningsdagarna







Behandling av personuppgifter

Sveriges bagare & konditorer behandlar alltid dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning.  För att kunna administrera evenemanget/resan behandlar vi uppgifter om namn och kontaktuppgifter, såsom telefonnummer och mejladress. Detta kan i vissa fall även innebära att vi skickar uppgifterna till extern part.

Särskilt om hanteringen av känsliga personuppgifter

Information om specialkost kan vara en känslig personuppgift. Vi vill därför informera dig om att du genom att fylla i specialkost i anmälningsformuläret också samtycker till att vi behandlar dessa uppgifter i syfte att kunna erbjuda dig en passande kost. Vid behov kan dessa uppgifter även delas med extern part. Uppgifterna om specialkost kommer att raderas senast 7 dagar efter aktuellt evenemang.

Mer information om vår hantering av personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy publicerad på vår hemsida.